Informations

 • Téma: Vasember filmek
 • Szerkesztő: Zsuzsi
 • Nyitás: 2013.02.04.
 • Hosted by: G-Portal
 • Böngésző: Google Chrome
 • Elérhetőség:
  tonystarkgp@gmail.com

​Regisztráció az oldalra

​Figyelem! Az oldal nem áll kapcsolatban a film szereplőivel, készítőivel, és forgalmazóival. Ez egy rajongói oldal. A másolás bármilyen fajtája szigorúan TILOS, és a törvény is tiltja!

 
Chat

Szabályok: Ne káromkodj! .:. Ne hírdess! .:. Ne írj más nevében! .:. Kerüld az értelmetlen rövidítéseket, szlengeket! .:. Ez nem panaszkönyv! Ha bármi problémád van az oldallal kapcsolatban, azt az Információknál található e-mail címen írd meg!

 

 
Elite and top

http://oi40.tinypic.com/35ce6gn.jpg

12 szabad hely

===========================

Fantasytale .:. TisdaleMania .:. ZessaLife .:. KeresztesIldikó .:. GoUnique

/Jelentkezni chatben és e-mailben lehet!/

Sok feltételem nincs az elithez: legyen rendezett a lap, és legalább közepes méretű tartalomal rendelkezzen. Hetente egy friss. Elfogadok kisebb oldalaktól is elite cserét, ha látom, hogy van benne jövő, szóval nyugodtan jelentkezz! Bosszúállóknál fennáll a kiemelt csere lehetősége! ;)

 
Vote!
Hogy tetszett a Thor 2.?

Imádtam!
Jó volt.
Nem volt rossz
Nekem nem tetszett
Pocsék volt...
Még nem láttam
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Projects

 
Official Links
 
Vegyes

Köszönöm Brielle-nek az elismerést. :) 4 embernek kell továbbadni.

 
JARVIS

Kicsoda JARVIS?

JARVIS egy mesterséges intelligencia, amit Tony hozott létre. A mozaikszó a Just A Rather Very Intelligent System-et rövidíti, ami körülbelül annyit tesz, hogy Csak Egy Meglehetősen Nagyon Értelmes/Intelligens Rendszer. Feltehetőleg azért ezeket a szavakat használták, mert a rövidítésük egy létező, angol férfinév.

JARVIS a filmben

Amikor Christine Everhart, és Pepper találkoznak Tony házában, Pepper házvezetőnek nevezi JARVIS-t. Ennek fő oka a képregényre vezethető vissza, de erről majd később. JARVIS jelen van az egész házban. Képes kommunikálni Tonyval, és végrehajtani az általa kiadott parancsokat. A ház üvegfelületeit (ablak, üvegasztal) kijelzőnek tudja használni. Erről bővebben ITT olvashatsz. Amikor Tony megalkotja a páncélt, JARVIS számos ponton segít neki, és kiderül, hogy humorérzéke is van. Később azt is megtudhatjuk, hogy JARVIS képes aludni, tehát el tud fáradni, és friss is tud lenni. Erre két dologból lehet következtetni: 1.) Amikor Tony elindul ezt mondja JARVIS-nak: "Ne maradj fent sokáig!". 2.) Később, amikor Tony lemegy a garázsba, és bekapcsolja a számítógépeket, így szól: "Ébresztő, megjött apuci!", mire JARVIS is köszönti Tonyt. JARVIS intelligenciája nem sokkal marad le Tonyé után. Az új kémiai részecske megalkotása során szinte a fél munkát ő végzi. Számos tesztet tud lefuttatni, és információkat keres és juttat el Tonyhoz, valamint számításokat végez. Amikor Tony bebújik a páncélba, és elindul repülni, JARVIS közli, hogy online van, vagyis az interneten keresztül kapcsolódik a páncélhoz. Nyílván a páncélt ő is irányítja, mivel Tony nehezen tudna benne gombokat nyomogatni. Amikor Tony nincs otthon, és a páncél sincs rajta, a mobiltelefonján keresztül kommunikál JARVIS-szal.

Érdekességek JARVIS-ról

 • Az eredeti Vasember képregényekben nincs semmiféle mesterséges intelligencia, ugyanis Jarvis a Stark ház házvezetője, vagyis egy hús-vér ember.
 • JARVIS eredeti hangját Paul Bettany adta
 • A magyar szinkronban Szabó Sípos Barnabás kölcsönzi a hangját
 • Paul Bettany elmondása szerint még egyetlen Vasember filmet sem látott., és nem is tervezi, hogy megnézi. Még a történetről sincs sok információja, ugyanis a forgatókönyvnek csak azt a részét kapta meg, amelyikben JARVIS szerepel. 

Néhány párbeszéd JARVIS-szal

JARVIS: Uram, még rengeteg terabyte-nyi adatot kell feldolgoznom.
Tony Stark: JARVIS, néha futni kezdesz, mielőtt járni tudsz,

-----------------------------------------------------

JARVIS: Kész a renderelés.
Tony Stark: Ez így túl kihívó, nem?
JARVIS: Mit is képzeltem, hisz maga mindig olyan diszkrét.
Tony Stark: Tudod mit? Adj hozzá egy kis vöröset!
JARVIS: Hát persze, azzal alig lesz feltűnő.

-----------------------------------------------------

(Felkerül az internetre egy videó amin Tony felesel a szenátornak)
JARVIS: Nagyon üdítő végre olyan videót látni önről, ahol fel van öltözve, Uram!
Tony: Haha.
 

Saját gyűjtés, másolni TILOS!

 

 


Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?